Experience dag

Om je meer te laten kennis maken en ervaren wat nu precies dit programma is en doet voor je kom dan naar onze experience dag. Geef je nu op middels een korte, doch relevante motivering waarom jij geselecteerd zou moeten worden voor dit programma.

aanmeldprocedure

Start programma:    1 oktober 2018 t/m 12 juni 2019.

Mail:                            Oscar de Lange: info@businessschoolharderwijk.nl.

Gebruik onderstaand contactformulier voor aanmelden experience dag en/of voor meer informatie over Business School Harderwijk.

samenvattend

Wat? BSH is een fulltime exclusief, innovatief business programma en faciliteert voeding en onderkomen voor vier nachten in de week op onze campus.

Voor wie? Voor jongeren met een afgeronde MBO4/HAVO/VWO opleiding. Maximaal 24 studenten per klas.

Waar? Harderwijk. En meerdere outdoor locaties.

Waarom? Praktisch – en ervaringsgericht Business programma. Nadruk op vaardigheden en karakter waardoor een sterkere en bredere CV. BSH geeft je een bewijs van sterk en goed karakter, van een slimme en praktische geest en garandeert een enthousiast en gemotiveerde persoon. Stronger, Wiser, Happier.

Door wie? Specialisten, ex-special forces instructeurs, ondernemers.

Wanneer? 1 oktober 2018 t/m 12 juni 2019. Experience dag op 24 maart.

Hoe? Intensief programma, veel praktijk training, praktisch gericht, ervaringsgericht, intern, outdoor, kennis en vaardigheden, actief, sportief, gezond, onderscheidend, onvergetelijk.


MBO4HAVOVWO


Informatie ontvangenInteresse experience dagen


ManVrouw